Catalog produse
Marci produse
Ghidul tau autentic de shopping.


 

Vanzari aer conditionat de la ServInstal PMC !

 Suntem o echipa mare de profesionisti si va oferim:


 • Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, vă punem la dispoziție serviciul SMS Alert, confirmăm imediat programarea dumneavoastră, furnizându-vă într-un singur mesaj toate detaliile legate de ziua și ora la care reprezentanții noștri se vor deplasa la adresa indicată. Pe lângă faptul că veți avea posibilitatea de a consulta oricând aceste informații, în ziua precedentă programării vă vom reaminti aceste detalii printr-o nouă notificare.

 

 

Instalare aer conditionat in Bucuresti Sector 3

Firma noastra va ofera cele mai bune servicii de montaj aparate de aer conditionat la cel mai mic pret, in Bucuresti sector 3. Promptitudinea si seriozitatea echipelor noastre de frigotehnisti calificati va garanteaza calitate lucrarilor.
Servicii instalare aer conditionat in Bucuresti sec. 3

 


 

 

Instalare aer conditionat sector 3 se refera la:

 • traseu frigorific 3ml (teava+izolatie)
 • o singura strapungere prin zid (beton, bca sau caramida) nu se fac strapungeri prin: grinzi sau stalpi de rezistenta.
 • cablu elecrtic de legatura intre unitatii 4×1,5: 3,5 ml
 • elemente de fixare:dibluri si holzsuruburii in functie de aparat-suruburi m8-4buc,saibe plate 8buc,piulite m8-4buc
 • tub evacuare condes 3ml
 • suport standard de fixare a unitatii exterioare 400×400
 • cablu alimentare unitate interioara:3ml

Servicii instalare aer conditionat in Bucuresti sec. 3


 Instalare aer conditionat sector 3 detalii:


 • Unitatea exterioara se fixeaza pe peretele exterior intr un loc accesibil pentru montare si interventie.
 • Traseul frigorific ce depaseste 3ml accesoriile de mascare si manopra aferenta va fi suportata de cumparator
 • Traseul frigorific este fixat aparent NU prin tavan, rigips sau ingropat in perete.
 • Nu se fac reparatii sau finisari in urma strapungeri zidului.

 • Servicii instalare aer conditionat in Bucuresti sec. 3

   

  Instalare aer conditionat sector 3 informatii:

  Efectuam montaj aer conditionat in Bucuresti sector 3, atat pentru aparatele cumparate de la noi cat si pentru alte aparate cumparate din alte magazine.
  Servicii instalare aer conditionat in Bucuresti sec. 3


   

  GARANTIE MONTAJ: 1 AN

  PRETURI MONTAJ AER CONDITIONAT SECTOR 3


  » INSTALARI aer conditionat » SECTOR 3

  spacer
  Website detinut de Vanzari aer conditionat - Service PMC Exclusiv 2013 S.R.L., CIF: 31709984, Reg.Com: J23/1630/2013

  Va informam ca aparatele cu compresor clasic (ON/OFF) nu se mai fabrica incepand cu 1 ian 2013 cf Regulamentului UE 206/2012 de punere in aplicare a Directivei ErP 2009/125 CE referitoare la aparatele de aer conditionat cu o capacitate de pana la 12 KW. Scopul este cat se poate de clar, se promoveaza produsele cu un consum minim de energie electrica, reducandu-se in acest mod emisiile de CO2 cu 20%.

   

  Firma noastra va pune la dispozitie aparate de aer conditionat cu inverter, acestea fiind disponibile intr-o gama variata, creata special pentru toate gusturile clientilor nostri. Asadar, puteti beneficia de aer conditionat de tip inverter, tip caseta, tip duct sau de tipul multi split. Toate aceste produse apartin unor brand-uri precum Osaka, Yamato, Daikin, Gree, Whirlpool, Nordstar, LG, Samsung, Fujitsu si multe altele.

   

  Aerul conditionat nu reprezinta doar o solutie pentru confortul dumneavoastra pe timpul verii, ci si un avantaj pentru sanatate. Persoanele cardiace si cele in varsta pot trece mai usor peste zilele caniculare cu ajutorul aparatelor de aer conditionat, iar cele care sufera de astm pot observa o imbunatatire considerabila a starii de sanatate. Utilizarea rationala a acestora duce la prevenirea poluarii aerului, a prafului, alergenilor sau polenului, respectiv a crizelor de astm si bolilor respiratorii provocate de factorii mentionati anterior.

   

  Vanzari aer conditionat– ofertele noastre

   

  Dat fiind ca ofertele sunt atat de variate, noi va oferim consultanta si va ajutam sa alegeti aparatul de aer conditionat potrivit nevoilor dumneavoastra. Insa, pentru a va usura decizia, va prezentam in continuare aparatele de aer conditionat cu inverter. Tehnologia inverter reduce consumul de energie al aparatelor cu cel putin 30% in raport cu aparatele traditionale, acestea avand o serie de beneficii tehnice.

   

  Beneficiile aparatului de aer conditionat inverter

  Aparatele de aer conditionat clasice au in dotare un compresor care functioneaza pe principiul pornit/oprit pentru a regla temperatura dintr-o incapere. Atunci cand temperatura dorita a fost atinsa, aparatul se opreste, iar cand temperatura va creste din nou, aparatul va incepe din nou sa raceasca incaperea.

   

  Spre deosebire de aparatele traditionale, cele cu tehnologie Inverter sunt prevazute cu un compresor modern si o unitate electronica de control. Aceasta unitate controleaza capacitatea compresorului si turatia ventilatoarelor, ceea ce ii creste eficienta. Astfel, aparatul devine mai silentios si mai economic, randamentul fiind superior.

   

  Beneficiaza de aer conditionat de la specialistii ServInstal PMC!

   

  ServInstal PMC va intampina cu oferte de aer conditionat, ceea ce presupune nu doar preturi accesibile, ci si reduceri considerabile la multe dintre produsele noastre. Aparatele de aer conditionat sunt de ultima generatie. Acestea sunt cate se poate de silentioase, performante si au un design compact. Pentru mai multe detalii, va invitam sa descoperiti ofertele noastre si sa ne contactati!

   

  Aer conditionat de la ServInstal PMC, un furnizor de instalatii climatizare de incredere!