Catalog produse
Marci produse
Ghidul tau autentic de shopping.


 

Vanzari aer conditionat de la ServInstal PMC !

 Suntem o echipa mare de profesionisti si va oferim:


  • Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, vă punem la dispoziție serviciul SMS Alert, confirmăm imediat programarea dumneavoastră, furnizându-vă într-un singur mesaj toate detaliile legate de ziua și ora la care reprezentanții noștri se vor deplasa la adresa indicată. Pe lângă faptul că veți avea posibilitatea de a consulta oricând aceste informații, în ziua precedentă programării vă vom reaminti aceste detalii printr-o nouă notificare.

 

 

Igienizare aer conditionat Ilfov

 

Cand vine vara ne aducem aminte ca in locuinta noastra sau la birou exista cel putin un aer conditionat dar oare de cate ori i-am dat atentia cuvenita?

 

Igienizarea sistemului de aer conditionat este o necesitate care trebuie efectuata anual sau de doua ori pe an daca este folosit intens.

 

Aceasta se efectueaza folosind solutii profesionale dezinfectante si antibacteriene dupa acest proces te asiguram ca scapi de mirosurile neplacute si vei respira un aer mult mai curat si sanatos!

 

Este indicat, o data pe an sa fie efectuata o verificare riguroasa a echipamentului pentru a functiona la parametrii optimi si anume verificarea cantitatii agentului de racire, legaturilor electrice si starea compresiei motorului exterior.

 

Prin Igienizare aparat de aer conditionat intelegem curatarea si spalarea filtrelor, dezinfectarea bateriei de condensare si tavita de condens eventual curatarea turbinei.

 

Apeland la noi aveti certitudinea ca solicitarea dvs este rezolvata in aceeasi zi sau in maxim 48 ore si aerul conditionat este perfect functional.

 

Avem peste 10 ani experienta in instalatii de climatizare, igienizare aer conditionat, montaj, servisare si incarcare freon in instalatiile AC. Oferim evaluare si deplasare gratuita la domiciliul clientului oriunde in Ilfov pentru efectuarea reviziei complete a instsalatiei de aer conditionat.

 

Igienizare aer conditionat Ilfov


Igienizarea completa prin demontarea unitatii interioare si curatarea acida a elementelor componente este singura metoda care ofera garantia de eliminare 100% a bacteriei Legionella responsabila de mirosurile neplacute si depunerile nocive din instalatie.

 

Un serviciu complet, realizat in bune conditii la domiciliu, cu o durata de maxim 60 minute!

 

Acoperim toata gama de sisteme de aer conditionat: split, multi-split, caseta, duct, sistem VRF si VRV, chillere, ventilo-convectoare, pompe de caldura si centrale tratare aer.

 

Toate lucrarile noastre beneficiaza de garantie implicita si explicita pentru un sezon (minim 6 luni). Oferim experienta, calitate si preturi corecte, ieftine plus deplasare gratuita la domiciliul clientilor in Ilfov.

 

 

» REPARATII aer conditionat » reparatii aer conditionat ILFOV » IGIENIZARE aer conditionat ILFOV

Momentan nu sunt introduse produse in aceasta sectiune.
spacer
Website detinut de Vanzari aer conditionat - Service PMC Exclusiv 2013 S.R.L., CIF: 31709984, Reg.Com: J23/1630/2013

Va informam ca aparatele cu compresor clasic (ON/OFF) nu se mai fabrica incepand cu 1 ian 2013 cf Regulamentului UE 206/2012 de punere in aplicare a Directivei ErP 2009/125 CE referitoare la aparatele de aer conditionat cu o capacitate de pana la 12 KW. Scopul este cat se poate de clar, se promoveaza produsele cu un consum minim de energie electrica, reducandu-se in acest mod emisiile de CO2 cu 20%.

 

Firma noastra va pune la dispozitie aparate de aer conditionat cu inverter, acestea fiind disponibile intr-o gama variata, creata special pentru toate gusturile clientilor nostri. Asadar, puteti beneficia de aer conditionat de tip inverter, tip caseta, tip duct sau de tipul multi split. Toate aceste produse apartin unor brand-uri precum Osaka, Yamato, Daikin, Gree, Whirlpool, Nordstar, LG, Samsung, Fujitsu si multe altele.

 

Aerul conditionat nu reprezinta doar o solutie pentru confortul dumneavoastra pe timpul verii, ci si un avantaj pentru sanatate. Persoanele cardiace si cele in varsta pot trece mai usor peste zilele caniculare cu ajutorul aparatelor de aer conditionat, iar cele care sufera de astm pot observa o imbunatatire considerabila a starii de sanatate. Utilizarea rationala a acestora duce la prevenirea poluarii aerului, a prafului, alergenilor sau polenului, respectiv a crizelor de astm si bolilor respiratorii provocate de factorii mentionati anterior.

 

Vanzari aer conditionat– ofertele noastre

 

Dat fiind ca ofertele sunt atat de variate, noi va oferim consultanta si va ajutam sa alegeti aparatul de aer conditionat potrivit nevoilor dumneavoastra. Insa, pentru a va usura decizia, va prezentam in continuare aparatele de aer conditionat cu inverter. Tehnologia inverter reduce consumul de energie al aparatelor cu cel putin 30% in raport cu aparatele traditionale, acestea avand o serie de beneficii tehnice.

 

Beneficiile aparatului de aer conditionat inverter

Aparatele de aer conditionat clasice au in dotare un compresor care functioneaza pe principiul pornit/oprit pentru a regla temperatura dintr-o incapere. Atunci cand temperatura dorita a fost atinsa, aparatul se opreste, iar cand temperatura va creste din nou, aparatul va incepe din nou sa raceasca incaperea.

 

Spre deosebire de aparatele traditionale, cele cu tehnologie Inverter sunt prevazute cu un compresor modern si o unitate electronica de control. Aceasta unitate controleaza capacitatea compresorului si turatia ventilatoarelor, ceea ce ii creste eficienta. Astfel, aparatul devine mai silentios si mai economic, randamentul fiind superior.

 

Beneficiaza de aer conditionat de la specialistii ServInstal PMC!

 

ServInstal PMC va intampina cu oferte de aer conditionat, ceea ce presupune nu doar preturi accesibile, ci si reduceri considerabile la multe dintre produsele noastre. Aparatele de aer conditionat sunt de ultima generatie. Acestea sunt cate se poate de silentioase, performante si au un design compact. Pentru mai multe detalii, va invitam sa descoperiti ofertele noastre si sa ne contactati!

 

Aer conditionat de la ServInstal PMC, un furnizor de instalatii climatizare de incredere!